Een leven met minder schaamte, zorgen en twijfels 

"Het leven is fijn én pijn. Als je maar stapjes durft te zetten"

Wie ik ben

Hoi! Mijn naam is Dirk Delisse. Ik ben geboren in 1989 en opgegroeid  in Nederland. Al ruim tien jaar zoek ik graag het buitenlandse avontuur op. Ik voel me goed bij het eten van veel groentes en het regelmatig beoefenen van yoga en meditatie. Mijn (flexibele) levenservaring deel ik graag met anderen. Ook werk ik al dertien jaar met  passie en enthousiasme  in de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg. Dat doe ik meestal vanuit het buitenland, flexibel, online. 

Ik hecht weinig waarde aan spullen en veel waarde aan mensen en ervaringen. Daarnaast vind ik knuffels geven fijn en ik voel me blij als de zon schijnt

Mijn verstand noem ik soms ook wel 'rupsje nooit goed genoeg. Hij voedt zich door mij veel onzekere gedachtes voor te schotelen. Gelukkig heb ik geleerd om flexibel met zijn honger om te gaan.


Waarom ik doe wat ik doe

Jezelf schamen voorhoe je eruit ziet of wat je doet. Je zorgen maken over de toekomst. Twijfelen over keuzes uit het verleden. Je kunt maar geen oplossing vinden. Vraag je je zelf ook wel eens af waarom het leven soms zo tegen kan zitten? Ik was er zes jaar geleden zó ontzettend klaar mee. Ik besloot een andere weg in te slaan. Ik leerde flexibel om te gaan met alles in het leven. Het gevolg is dat ik het leven nu vertrouw. 

Tegenslagen en lastigheden zie ik nu als leermomenten. En ik durf te doen wat bij mij past en waar ik vrolijk van word. 

Helaas hebben we als mens allemaal te maken met lastigheden. Ik grijp elke kans aan om het leven van anderen waardevoller te maken. Flexibel Leven is  daarom ook echt iets waar ik vol passie en enthousiasme aan werk. 

Wat ik jou graag wil meegeven 

Het leven is niet altijd makkelijk. Helaas kunnen we lastigheden in het leven niet altijd voorkomen. Toch hebben we wel altijd invloed. Het startpunt is dan ook het besef dat we vastlopen omdat we:
 1. Onze gedachten te serieus nemen
 2. Niet het juiste doen als het leven even tegenzit
 3. Vastlopen in de manier waarop we naar onszelf kijken
 4. Niet durven te gaan doen wat we diep van binnen écht willen

Gelukkig kan je leren anders met het leven om te gaan. Ik ben deze manier van leven Flexibel Leven gaan noemen en ik leer het je graag!